Nieuws

Veelgestelde vragen

Waar vind ik het 13 cijferige ISBN-nummer voor invoer van waarde checker?

Het 13-cijferige ISBN-nummer staat op de achterzijde van het boek vermeld (barcode). De waarde van het boek kan alleen gecheckt worden door het 13-cijferige nummer in te voeren zonder tussenkomst van tekens. Barcode studieboeken

 

 

Hoe kan ik mijn boeken het beste verpakken?

Wanneer je een boek verstuurt moet het zo goed mogelijk beschermd zijn tegen stoten of schokken. Gebruik daarom een goede en stevige verpakking. Denk bijvoorbeeld aan bubbeltjes enveloppen of een stevige doos wanneer je meerdere boeken ter verkoop aan wilt bieden. Vul de lege ruimte in de doos op met proppen papier (kranten/folders) om zo te voorkomen dat de artikelen beschadigd worden afgeleverd.
Studieboeken verpakken

Waarom hebben mijn studieboeken geen waarde?

De studieboeken die wij innemen veranderen dagelijks op basis van vraag en aanbod. Hierbij houden we o.a. rekening met de druk van het boek, of deze nog bruikbaar zijn in het onderwijs en onze eigen voorraad. Je kunt de boeken die nu geen waarde hebben later nog eens proberen te verkopen. Heb je boeken met waarde, wacht dan niet te lang, het kan zijn dat we deze later niet meer terugkopen.

Ik heb mijn naam voorin het boek geschreven, voldoet het boek aan de verkoopvoorwaarden?

Ja, wanneer voorin het boek je naam klein vermeld staat wordt deze geaccepteerd.

Hoe wordt de prijs bepaald?

Je boeken worden nauwkeurig getaxeerd op basis van meerdere facetten als prijshistorie, populariteit, en de beschikbaarheid. De prijs die verschijnt wanneer je de boeken taxeert op onze website is de uiterste prijs waarvoor wij je boek(en) kunnen overnemen.

Hoeveel kost het versturen van mijn boek(en)?

De boeken kun je gratis versturen de verzendkosten worden namelijk door ons betaald. Je ontvangt van ons een vergoeding voor de verzending via DPD. De vergoeding staat op de verkoopbon vermeld en wordt met de uitbetaling aan je overgemaakt. Je hebt als gebruiker één keer recht op gratis verzending. Het advies is daarom om je boeken op één verkoopbon aan te maken. De verzendinstructies ontvang je per e-mail.

Waar vind ik het dichtstbijzijnde DPD punt?

Vind via onderstaand logo het dichtstbijzijnde DPD punt bij jou in de buurt.
DPD

Wanneer ontvang ik mijn geld?

De studieboeken worden direct na ontvangst gecontroleerd op kwaliteit. Wanneer alles klopt, wordt de uitbetaling veelal direct verricht.

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik contact opnemen?

Mocht je een andere vraag hebben dan kun je wanneer wij aanwezig zijn middels de chat contact met ons opnemen of je kunt een e-mail te sturen naar info@verkoopjeboek.com. Je ontvangt dan binnen 24 uur van ons een reactie op je vraag.