Yes! Het nieuwe studiejaar is begonnen

Het nieuwe schooljaar gaat van start!

 

Yes! Het nieuwe studiejaar is begonnen. Hopelijk heb je de afgelopen weken ondanks de vervelende coronacrisis toch wat kunnen genieten van een heerlijke vakantie en ben je weer helemaal fris om aan de slag te gaan. De hogescholen en universiteiten stopten afgelopen voorjaar na de uitbraak van het coronavirus met het geven van fysiek onderwijs. Studenten kwamen hierdoor gedwongen thuis te zitten en het fysieke onderwijs werd vervangen door digitaal onderwijs. Het digitale onderwijs zal ook na de zomervakantie zoveel mogelijk worden aangehouden om besmettingen te minimaliseren. Ben jij hier goed op voorbereid?

Het studiejaar goed van start gaan

Jij wilt het nieuwe studiejaar goed beginnen dan is het raadzaam om je studieboeken tijdig te bestellen. Wist jij dat dit allemaal digitaal geregeld kan worden? Je boeken kun je makkelijk online bestellen. Doe dit wel op tijd want helaas komt het nogal eens voor dat je langer moet wachten dan wenselijk. Het is natuurlijk erg vervelend wanneer je het jaar goed van start wilt gaan je niet beschikt over je leerboeken.

Ben je inmiddels overgestapt naar een opleiding die beter bij je past of je zit in de eindfase van je studie dan heb je waarschijnlijk studieboeken die je niet meer gebruikt. Deze studieboeken kunnen je een extra zakcentje opleveren. Je kunt de boeken die je niet meer gebruikt bij ons gratis taxeren en simpel en snel verkopen zonder gedoe! Wil jij ook met een opgeruimde boekenkast het nieuwe studiejaar van start gaan? Taxeer je studieboeken dan simpel en snel via onze website en verdien geld in drie eenvoudige stappen.

Graag meer interessante artikelen lezen?

Studieboeken opruimen in Coronatijd
5-handige tips voor het versturen van studieboeken
Cashen met verkopen van tweedehands studieboeken

Het nieuwe studiejaar