Hoe werkt het?

Hoe werkt het verkopen van je studieboeken?

 

Ben jij nieuw op studieboekenverkopen.com en heb je studieboeken die je graag wilt verkopen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Hoe werkt het verkopen van je studieboeken? Dat zullen wij op deze pagina verder aan je uitleggen. Je kunt op verkoopjeboek met drie eenvoudige stappen je overtollige studieboeken direct en eenvoudig verkopen. Het verkopen van je boeken is hierdoor binnen enkele minuten geregeld. Je hoeft niet te wachten op een koper en loopt niet het risico dat je boeken verouderd raken en hierdoor straks niets meer opleveren.

Heb jij studieboeken om te verkopen?

Wil je weten wat jouw boeken waard zijn dan kun je dit checken door de ISBN-nummers van je boeken in te voeren in de waardechecker. De ISBN-nummers kun je meestal vinden op de achterzijde van het boek (barcode) en bestaat uit een getallenreeks van 13 cijfers. Dit nummer kun je invoeren in de waardechecker zonder tussenkomst van tekens. Door te klikken op de button “check waarde” krijg je te zien of wij je boeken inkopen.

Heb je al je boeken gecheckt dan kun je door op de knop “boeken verkopen” te klikken doorgaan naar de volgende stap. Je kunt hier de persoonsgegevens invullen zodat wij je direct kunnen uitbetalen wanneer wij jouw boeken hebben ontvangen. Wanneer je de gegevens hebt ingevuld ga je naar de afrondfase waar het overzicht wordt weergegeven van de boeken die je aan ons wilt verkopen. Door te klikken op de knop “bevestig verzending” maak je de verkoop definitief. De verkoopbon ontvang je daarna in je mailbox.

De verkoopbon kun je samen met de boeken daarna binnen 5 werkdagen versturen. De boeken worden na ontvangst gecontroleerd of deze voldoen aan de verkoopvoorwaarden en wanneer alles klopt zal de uitbetaling direct worden verricht. Je hoeft hierdoor niet lang te wachten op je geld. Het bedrag staat veelal de dag nadat je het pakket hebt verstuurd al op je rekening.

Graag meer interessante artikelen lezen?

Geld verdienen met je overtollige studieboeken

Hoe werkt het