Selecteer een pagina

Hoe werkt het verkopen van je boeken?

Het verkopen van je studieboeken gaat eenvoudig en snel.Volg eenvoudig de onderstaande 3 stappen uit de werkwijze en verkoop je boeken vandaag nog.

Stap1

Stap 1

Check de waarde van je boeken met onze waarde checker. Voer het 13 cijferige ISBN-nummer (barcode) van het boek in zonder tussenkomst van tekens en check de waarde van je boeken.

Stap2

Stap 2

Vul bij stap 2 je persoonlijke gegevens in zodat wij na ontvangst en goedkeuring van de boeken het bedrag meteen op je rekening kunnen bijschrijven.

Stap3

Stap 3

Bij stap 3 kun je de verkoop van je boeken afronden. Je ontvangt de verkoopbon dan direct per e-mail. De boeken dien je vervolgens samen met de verkoopbon binnen 5 werkdagen te versturen. Bewaar altijd je afgiftebewijs (track-and-trace code) zodat je de zending kunt blijven volgen.

Veelgestelde vragen

Waar vind ik het 13 cijferige ISBN-nummer voor invoer van waarde checker?

Het 13-cijferige ISBN-nummer staat op de achterzijde van het boek vermeld (barcode). De waarde van het boek kan alleen gecheckt worden door het 13-cijferige nummer in te voeren zonder tussenkomst van tekens. Barcode studieboeken

 

 

Hoe kan ik mijn boeken het beste verpakken?

Wanneer je een boek verstuurt moet het zo goed mogelijk beschermd zijn tegen stoten of schokken. Gebruik daarom een goede en stevige verpakking. Denk bijvoorbeeld aan bubbeltjes enveloppen of een stevige doos wanneer je meerdere boeken ter verkoop aan wilt bieden. Vul de lege ruimte in de doos op met proppen papier (kranten/folders) om zo te voorkomen dat de artikelen beschadigd worden afgeleverd.
Studieboeken verpakken

Waarom hebben mijn studieboeken geen waarde?

De studieboeken die wij innemen veranderen dagelijks op basis van vraag en aanbod. Hierbij houden we o.a. rekening met de druk van het boek, of deze nog bruikbaar zijn in het onderwijs en onze eigen voorraad. Je kunt de boeken die nu geen waarde hebben later nog eens proberen te verkopen. Heb je boeken met waarde, wacht dan niet te lang, het kan zijn dat we deze later niet meer terugkopen.

Ik heb mijn naam voorin het boek geschreven, voldoet het boek aan de verkoopvoorwaarden?

Ja, wanneer voorin het boek je naam klein vermeld staat wordt deze geaccepteerd.

Ik kan niet verder naar stap 3, IBAN invulbalk wordt rood wat kan ik doen?

Een IBAN-nummer dient in Nederland uit 18 tekens te bestaan, wanneer er een nummer met minder dan 18 tekens wordt ingevoerd wordt hier melding van gemaakt en zal het invulveld rood kleuren. In België bestaat het IBAN-nummer uit 16 tekens, mocht je vanuit België boeken willen inleveren dan kun je twee nullen voor je IBAN-nummer plaatsen. De uitbetaling zal daarna correct door ons worden verricht.

Hoeveel kost het versturen van mijn boek(en)?

De boeken kun je middels verschillende postorderbedrijven versturen die verschillende tarieven hanteren. Het meeste gebruik wordt gemaakt van PostNL. Middels de onderstaande link kun je online het pakket aanmaken en eenvoudig het verzendlabel printen. Je ontvangt dan automatisch een track-and-trace waarmee je de zending online kunt volgen. Je hoeft vervolgens alleen nog maar het pakketje af te geven op het postkantoor en de bezorger doet de rest! Bewaar altijd je afgiftebewijs (track-and-trace code) zodat je de zending kunt blijven volgen. Direct versturen via PostNL klik dan op de onderstaande link:

Versturen met PostNL

Wanneer ontvang ik mijn geld?

De studieboeken worden direct na ontvangst gecontroleerd op kwaliteit. Wanneer alles klopt, wordt de uitbetaling veelal direct verricht.

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik contact opnemen?

Mocht je een andere vraag hebben dan kun je wanneer wij aanwezig zijn middels de chat contact met ons opnemen of je kunt een e-mail te sturen naar info@verkoopjeboek.com. Je ontvangt dan binnen 24 uur van ons een reactie op je vraag.

Benieuwd naar wat jouw boeken waard zijn?