De servicenormen van studieboekenverkopen

Een goede service verlenen

 

Als bedrijf vinden wij het heel belangrijk om de verkoop van je studieboeken zo goed mogelijk te laten verlopen. In dat kader schenken wij veel aandacht aan de onze service, omdat wij merken dat bij veel andere bedrijven dit te wensen overlaat.  Het verkopen van je oude studieboeken verloopt bij ons simpel en snel zonder gedoe doordat wij onderstaande servicenormen hanteren.

 

De servicenormen van studieboekenverkopen

 

1. Heldere werkwijze

Je kunt op onze website uitgebreid lezen hoe het verkopen van je studieboeken werkt. Het verkopen van je boeken is mogelijk binnen drie eenvoudige stappen en binnen no-time is het geregeld. Je hoeft bij ons niet weken te wachten op een koper maar kunt direct je boeken verkopen zonder gedoe.

2. Razendsnel uitbetaald

Wij vinden het zeer belangrijk dat je snel je verdiende geld ontvangt. Bij veel bedrijven moet je vaak lang wachten op de afhandeling en dit vinden wij niet fair. Wij hanteren een zeer snelle verwerkingstijd. De boeken worden direct bij binnenkomst gecontroleerd of ze voldoen aan de verkoopvoorwaarden en wanneer alles correct blijkt te zijn wordt de uitbetaling meteen verricht. Je hebt het geld voor je boeken dan ook vaak al een dag na versturen op je rekening staan bijgeschreven.

3. Goede bereikbaarheid klantenservice

Heb je vragen? Je kunt ons op werkdagen tussen 08.00 – 16.00 uur bereiken via de chatfunctie op onze website en wanneer wij niet aanwezig zijn kun je ons altijd een e-mail sturen. Wij geven je razendsnel antwoord en helpen je graag wanneer er vragen bestaan. Je kunt ook op onze website kijken bij meest gestelde vragen. Daar hebben wij een aantal vragen en antwoorden vermeld die wij vaker hebben ontvangen en wellicht staat je vraag hiertussen.

4. Betrouwbaar

Inmiddels worden er grote aantallen boeken verkocht middels onze website. Hoe zij het vonden kan je lezen op kiyoh. Een groot aantal positieve reacties waar we trots op zijn! Heb je een idee hoe we het nog beter kunnen doen? Laat het ons weten, zodat wij deze verbeterpunten kunnen meenemen.

Graag meer interessante artikelen lezen?

Studieboeken opruimen in Coronatijd
Cashen met je oude studieboeken
5-handige tips voor het versturen van studieboeken

Servicenormen