Snel je boeken verkopen

Wat is de snelste manier om je studieboeken te verkopen?

 

Ben je klaar met je studie of ben je overgestapt naar een andere opleiding? Je hebt dan vast studieboeken in je kast staan die je niet meer gebruikt. Je kunt proberen om ze te verkopen aan een andere student, maar vaak duurt dit lang of zijn de boeken voor je het weet verouderd. Het verkopen via marktplaats duurt vaak lang en het plaatsen van een advertentie is een hoop gedoe.

Verder bestaan er diverse platforms waar je boeken te koop kunt aanbieden maar het nadeel is dat het zeer lang duurt voordat je een koper vindt en daarnaast moet je ook nog een deel van de opbrengst af staan aan verkoopcommissie. Het fijnste is natuurlijk dat jij je overtollige boeken direct kunt verkopen en geen risico loopt dat ze straks niets meer waard zijn.

Studieboekenverkopen snelste manier om je studieboeken te verkopen.

Bij Studieboekenverkopen kun jij je studieboeken razendsnel verkopen. Wij doen er alles aan om je zo goed en snel mogelijk van je studieboeken af te helpen. Je kunt je studieboeken bij ons direct verkopen en hebt razendsnel het geld op je rekening staan. Het verkopen van je studieboeken werkt zeer eenvoudig. Je checkt de waarde van je studieboeken door de ISBN-nummer (barcode) zonder tussenkomst van tekens in te voeren in de waardechecker.

Heb jij boeken met waarde? Je kunt ze dan direct verkopen zonder gedoe! Vul je gegevens in en print de verkoopbon. De boeken kun je daarna naar ons versturen. De betaling wordt direct gedaan na ontvangst van je boeken. Het bedrag voor je studieboeken staat daardoor de volgende dag al op je rekening! Wil jij dit ook? Check dan of jouw studieboeken geld opleveren.

Graag meer interessante artikelen lezen?

Geld verdienen met je oude studieboeken

Boeken klimaat