Studieboeken opruimen

Inmiddels zitten de meeste studenten thuis doordat de hogescholen en universiteiten een paar weken geleden wegens het coronavirus hun deuren hebben moeten sluiten. Allerlei evenementen die gepland stonden in de aankomende maanden zijn afgelast. Een borrel drinken in het café is momenteel niet mogelijk en de deuren van de sportscholen zijn gesloten. Wat moet je dan toch gaan doen?

Voor veel mensen was dit de gelegenheid om hun huis of tuin eens op te ruimen. Massaal zijn mensen hun spullen op zolder aan het uitzoeken of de kledingkast eens overzichtelijk aan het maken. Veel studenten beschikken ook over een verzameling aan spullen op hun kamer. Denk hierbij aan kleding, games, accessoires en studieboeken. Wist jij dat het opruimen van je oude spullen veel voordelen heeft?

Aantal voordelen van opruimen van spullen.

  • Je krijgt meer overzicht
  • Het opruimen levert je meer ruimte op
  • Je vindt soms spullen terug die je al heel lang mist
  • Het geeft je naderhand een goed gevoel
  • Je kamer ziet er mooier uit
  • Schoonmaken gaat voortaan sneller en gemakkelijker
  • Je draagt bij aan een schoner milieu
  • Het opruimen kan je geld opleveren
  • Etc.

Opruimen van je studieboeken

De meeste studenten komen wanneer ze aan het opruimen zijn verschillende studieboeken tegen. De boeken staan meestal op de boekenplank of kom je tegen als stapel onder je bureau. Bepaal bij het opruimen voor jezelf of je deze studieboeken nog gaat lezen. De kans is namelijk groot dat je deze boeken niet meer leest. Het opruimen van de boeken heeft als voordeel dat het je ruimte oplevert en een beter overzicht.

Heb jij studieboeken liggen dan moet je ze zeker niet direct weggooien. De boeken kun je vaak een tweede leven geven. Je verkoopt je boeken bij ons simpel en snel. Het vinden van een nieuwe koper voor je boeken is vaak een langdurig proces. Je moet een verkoop advertentie maken op een handelsplatform als marktplaats en wachten tot iemand interesse heeft. Het maken van een advertentie is tijdrovend en de advertentie is na verloop van tijd verlopen. Daarnaast zijn de onderhandeling vaak lastig en/of komen op momenten dat je aandacht verlegd is naar andere zaken. Dit is heel begrijpelijk en daarom willen de meeste studenten direct hun studieboeken verkopen zonder gedoe.

Je kunt nu direct kijken of jouw studieboeken nog waarde hebben en ze simpel opruimen. De verkoop van je oude studieboeken is binnen enkele minuten geregeld. Geen gedoe en niet eindeloos wachten op een koper. Benieuwd wat jouw boeken waard zijn? Check dan direct de waarde en verdien zo geld met je overtollige studieboeken.

Graag meer interessante artikelen lezen?

Geld verdienen met je oude studieboeken

Boeken klimaat