Extra zakcentje voor de decembermaand

In december geld verdienen met je boeken?

 

Sinterklaas is weer in het land en binnenkort kan de kerstboom weer worden opgetuigd. De december maand vinden velen één van de leukste maanden van het jaar al is het ook een dure maand. Je wilt namelijk toch hem of haar verassen met dat ene leuke cadeau wat net iets duurder is dan je vooraf had gedacht. Uit onderzoek onder duizend Nederlanders blijkt dat we afgelopen jaar gemiddeld € 113,- per persoon uit hebben gegeven aan Sinterklaascadeaus. Een stijging van ruim 10% ten opzichte van het jaar ervoor toen we per persoon nog circa €100,- uitgaven.

Om de december maand net iets makkelijke door te komen is het fijn dat je wat extra kunt verdienen. Wist jij dat je geld kan verdienen met je oude studieboeken?

Geld verdienen met oude studieboeken

Het is je waarschijnlijk wel op gevallen dat er momenteel weinig belangstelling is naar je boeken. Dit is ook logisch want wie is er rondom de feestdagen opzoek naar studieboeken? Wij kopen het hele jaar door studieboeken terug waardoor je de mogelijkheid hebt om je boeken simpel te verkopen waardoor jij de dure december maand net iets makkelijker doorkomt.

Je wilt Sinterklaas inkopen doen, verkoop dan je oude studieboeken

Je wilt sinterklaas inkopen doen, maar je bankrekening kan wel een aanvulling gebruiken. Kijk dan of je nog studieboeken hebt die je niet meer gebruikt en taxeer ze via onze waardechecker. Heb je oude studieboeken om te verkopen dan kun je ze bij ons in drie eenvoudige stappen verkopen. Verstuur je de boeken dezelfde dag nog dan heb je vaak de volgende werkdag het geld al op je rekening staan, waarmee jij het cadeau kunt kopen dat je zo graag wilt geven! Super geregeld toch?

Studieboeken Extra zakcentje