Schoolboeken verkopen voor een beter klimaat

Verkoop je schoolboeken voor een beter milieu

 

Ben je inmiddels klaar met je studie? Dan heb je vast studieboeken in je kast staan. In de praktijk blijkt dat deze boeken niet meer worden gebruikt wanneer je aan het werk gaat. De studieboeken worden vergeten en blijken vaak te verstoffen in je boekenkast of komen pas weer tevoorschijn bij een verhuizing. De boeken zijn dan al vaak zo verouderd dat ze geen waarde meer hebben en bij het oud papier belanden. Wist jij dat je met studieboeken verkopen bijdraagt aan een beter klimaat?

Redenen om studieboeken een tweede leven te geven

Je bespaart op grondstoffen voor nieuwe producten. Elk jaar worden er veel nieuwe studieboeken geproduceerd terwijl er veel gebruikte studieboeken worden weggegooid. Deze tweedehands studieboeken zijn vaak nog prima te gebruiken. Door je tweedehands studieboeken bij ons in te leveren draag je bij aan een beter milieu. Dit levert je bovendien een leuk zakcentje op en je loopt niet het risico dat je boeken verouderd raken en over enkele jaren in de oud papier container belanden. Dat zou toch doodzonde zijn nietwaar?

Hoe kan ik met mijn studieboeken een bijdrage leveren?

Bij ons in het bedrijf hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom kopen wij veel van je oude studieboeken terug. Heb jij nog tweedehands studieboeken? Deze boeken kun je eenvoudig bij ons taxeren en het verkopen van je studieboeken werkt heel eenvoudig. Door je studieboeken bij ons te verkopen draag jij direct bij aan een beter milieu door het terugdringen van de verspilling.

Ga jij ook je bijdrage leveren voor een beter klimaat?

Wil jij ook helpen om de verspilling terug te dringen en heb je oude studieboeken liggen? Lees dan hoe het werkt om deze te verkopen. Binnen een paar minuten heb jij je oude studieboeken bij ons verkocht en je bijdrage geleverd tot een groenere samenleving. Het mooiste is helemaal dat je hiervoor wordt beloond middels een vergoeding. Je studieboeken verkopen? Taxeer ze dan eenvoudig en lever vandaag nog je bijdrage aan een beter klimaat.

Schoolboeken klimaat