Selecteer een pagina

Schoolboeken verkopen

Verkoop je schoolboeken

 

Er zijn vele miljoenen tweedehands schoolboeken in omloop en veel hiervan staan waarschijnlijk op de boekenplank te verstoffen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel studenten hun oude schoolboeken bewaren als naslagwerk. In de praktijk worden de schoolboeken niet meer gelezen, dit komt omdat wanneer je iets wilt opzoeken de informatie tegenwoordig veel sneller te vinden is via het internet. Is het dan nog wel raadzaam om je schoolboeken te bewaren? De schoolboeken verkopen en hiermee een tweede leven geven is wellicht een betere optie.

Wanneer schoolboeken verkopen?

Als je klaar bent met je opleiding en je hebt je diploma op zak dan belanden de schoolboeken vaak op de boekenplank, maar het is verstandig om je schoolboeken op dat moment te verkopen. De boeken kun je dan vaak nog verkopen en wanneer je hiermee wacht zullen ze gedateerd raken en over een tijdje geen waarde meer hebben. Deze boeken belanden vaak als eindstation bij het oud papier. Dit zou toch zonde zijn? Je kunt bij ons jouw schoolboeken direct taxeren en verkopen zonder gedoe. Het verkopen van je schoolboeken werkt heel eenvoudig en vaak kun je gelijk meerdere schoolboeken tegelijk verkopen. Je hoeft niet te onderhandelen per boek en je hoeft ook niet meerdere keren kleinere verzendingen te doen. Je bent zo in één klap een groot gedeelte van je oude schoolboeken kwijt en hoeft niet eindeloos te wachten op een geïnteresseerde koper voor je schoolboeken.

Schoolboeken verkopen hoe werkt het?

Het verkopen van schoolboeken werkt bij ons heel simpel en kun je doen door onderstaande stappen te volgen.

  • Je vult de 13-cijferig ISBN-nummers van je schoolboeken in en drukt op check de waarde
  • Schoolboeken met waarde? Vul je gegevens in en print de verkoopbon
  • Stuur de schoolboeken met verkoopbon naar ons op en je wordt direct na ontvangst uitbetaald.

Schoolboeken zonder waarde

Wij kopen heel veel schoolboeken terug, maar niet alles. Het kan zijn dat jouw schoolboeken te sterk verouderd zijn en daardoor geen waarde meer hebben. Heb je schoolboeken die geen waarde aangeven dan zou je het later nog eens kunnen proberen.

Jouw schoolboeken verkopen

Heb jij nog schoolboeken in de kast staan? Dan kun je direct al starten met de verkoop van je oude schoolboeken. Je kunt bij ons je tweedehands schoolboeken direct taxeren en verkopen. Benieuwd wat jouw schoolboeken waard zijn?  Ga dan naar de waardechecker en je ziet direct wat jouw boeken opleveren.  Succes!

Graag meer interessante artikelen lezen?

Studieboeken opruimen in Coronatijd
5-handige tips voor het versturen van studieboeken

Schoolboeken verkopen

Benieuwd naar wat jouw boeken waard zijn?