Selecteer een pagina

Schoolboeken verkopen

Studieboeken niet meer nodig? Wij kopen ze graag van je terug!

Het verkopen van je boeken werkt heel eenvoudig en is binnen drie stappen geregeld. De betaling wordt direct gedaan na ontvangst van je boeken.

Deze boeken kopen we in
Ons bod

Contactgegevens

Vul hier je persoonlijke gegevens in. Zo kunnen we je contacteren indien nodig en na ontvangst en goedkeuring het bedrag meteen op jouw rekening overschrijven.

Afronden

Onderstaand tref je een overzicht aan van de boeken die je wilt verkopen. Controleer vooraf de boeken nog even of ze geen schade bevatten. Wanneer de boeken in orde zijn klik dan op bevestig verzending. Je ontvangt de verkoopbon dan direct per e-mail. De boeken dien je vervolgens samen met de verkoopbon binnen 5 werkdagen te versturen.

Titel
ISBN
Prijs
Verzendkosten
€6,50
Totaal
€6,50

Bedankt

Bedankt voor het verkopen van je boeken. Wij hebben de verkoopbon per email naar je verstuurd. Mocht je geen verkoopbon hebben ontvangen controleer dan even je spambox. De boeken kun je nu klaar gaan maken voor verzending. Heb je meerdere boeken verkocht, doe ze dan gezamenlijk in één doos en vul de doos goed op met bijvoorbeeld oude kranten, bubbeltjesfolie of andere verpakkingsmaterialen zodat ze niet beschadigd raken tijdens de verzending.

Schoolboeken verkopen

Verkoop je schoolboeken

Er zijn vele miljoenen tweedehands schoolboeken in omloop en veel hiervan staan waarschijnlijk op de boekenplank te verstoffen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel studenten hun oude schoolboeken bewaren als naslagwerk. In de praktijk worden de schoolboeken niet meer gelezen, dit komt omdat wanneer je iets wilt opzoeken de informatie tegenwoordig veel sneller te vinden is via het internet. Is het dan nog wel raadzaam om je schoolboeken te bewaren? De schoolboeken verkopen en hiermee een tweede leven geven is wellicht een betere optie.

Wanneer schoolboeken verkopen?

Als je klaar bent met je opleiding en je hebt je diploma op zak dan belanden de schoolboeken vaak op de boekenplank, maar het is verstandig om je schoolboeken op dat moment te verkopen. De boeken kun je dan vaak nog verkopen en wanneer je hiermee wacht zullen ze gedateerd raken en over een tijdje geen waarde meer hebben. Deze boeken belanden vaak als eindstation bij het oud papier. Dit zou toch zonde zijn?

Je kunt bij ons jouw schoolboeken direct taxeren en verkopen zonder gedoe. Het verkopen van je schoolboeken werkt heel eenvoudig en vaak kun je gelijk meerdere schoolboeken verkopen. Je hoeft niet te onderhandelen per boek en je hoeft ook niet meerdere keren kleinere verzendingen te doen. Je bent zo in één klap een groot gedeelte van je oude schoolboeken kwijt en hoeft niet eindeloos te wachten op een geïnteresseerde koper voor je schoolboeken.

Schoolboeken verkopen hoe werkt het?

Het verkopen van schoolboeken werkt bij ons heel simpel en kun je doen door onderstaande stappen te volgen.

  • Je vult de 13-cijferig ISBN-nummers van je schoolboeken in en drukt op check de waarde
  • Schoolboeken met waarde? Vul je gegevens in en print de verkoopbon
  • Stuur de schoolboeken met verkoopbon naar ons op en je wordt direct na ontvangst uitbetaald.

Schoolboeken zonder waarde

Wij kopen heel veel schoolboeken terug, maar niet alles. Het kan zijn dat jouw schoolboeken te sterk verouderd zijn en daardoor geen waarde meer hebben. Heb je schoolboeken die geen waarde aangeven dan zou je het later nog eens kunnen proberen.

Jouw schoolboeken verkopen

Heb jij nog schoolboeken in de kast staan? Dan kun je direct al starten met de verkoop van je oude schoolboeken. Je kunt bij ons je tweedehands schoolboeken direct taxeren en verkopen. Benieuwd wat jouw schoolboeken waard zijn?  Ga dan naar de waardechecker en je ziet direct wat jouw boeken opleveren.  Succes!

Veelgestelde vragen

Waar vind ik het 13 cijferige ISBN-nummer voor invoer van waarde checker?

Het 13-cijferige ISBN-nummer staat op de achterzijde van het boek vermeld (barcode). De waarde van het boek kan alleen gecheckt worden door het 13-cijferige nummer in te voeren zonder tussenkomst van tekens. Barcode studieboeken

 

 

Hoe kan ik mijn boeken het beste verpakken?

Wanneer je een boek verstuurt moet het zo goed mogelijk beschermd zijn tegen stoten of schokken. Gebruik daarom een goede en stevige verpakking. Denk bijvoorbeeld aan bubbeltjes enveloppen of een stevige doos wanneer je meerdere boeken ter verkoop aan wilt bieden. Vul de lege ruimte in de doos op met proppen papier (kranten/folders) om zo te voorkomen dat de artikelen beschadigd worden afgeleverd.
Studieboeken verpakken

Waarom hebben mijn studieboeken geen waarde?

De studieboeken die wij innemen veranderen dagelijks op basis van vraag en aanbod. Hierbij houden we o.a. rekening met de druk van het boek, of deze nog bruikbaar zijn in het onderwijs en onze eigen voorraad. Je kunt de boeken die nu geen waarde hebben later nog eens proberen te verkopen. Heb je boeken met waarde, wacht dan niet te lang, het kan zijn dat we deze later niet meer terugkopen.

Ik heb mijn naam voorin het boek geschreven, voldoet het boek aan de verkoopvoorwaarden?

Ja, wanneer voorin het boek je naam klein vermeld staat wordt deze geaccepteerd.

Ik kan niet verder naar stap 3, IBAN invulbalk wordt rood wat kan ik doen?

Een IBAN-nummer dient in Nederland uit 18 tekens te bestaan, wanneer er een nummer met minder dan 18 tekens wordt ingevoerd wordt hier melding van gemaakt en zal het invulveld rood kleuren. In België bestaat het IBAN-nummer uit 16 tekens, mocht je vanuit België boeken willen inleveren dan kun je twee nullen voor je IBAN-nummer plaatsen. De uitbetaling zal daarna correct door ons worden verricht.

Hoeveel kost het versturen van mijn boek(en)?

De boeken kun je middels verschillende postorderbedrijven versturen die verschillende tarieven hanteren. Het meeste gebruik wordt gemaakt van PostNL. Middels de onderstaande link kun je online het pakket aanmaken en eenvoudig het verzendlabel printen. Je ontvangt dan automatisch een track-and-trace waarmee je de zending online kunt volgen. Je hoeft vervolgens alleen nog maar het pakketje af te geven op het postkantoor en de bezorger doet de rest! Bewaar altijd je afgiftebewijs (track-and-trace code) zodat je de zending kunt blijven volgen. Direct versturen via PostNL klik dan op de onderstaande link:

Versturen met PostNL

Wanneer ontvang ik mijn geld?

De studieboeken worden direct na ontvangst gecontroleerd op kwaliteit. Wanneer alles klopt, wordt de uitbetaling veelal direct verricht.

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik contact opnemen?

Mocht je een andere vraag hebben dan kun je wanneer wij aanwezig zijn middels de chat contact met ons opnemen of je kunt een e-mail te sturen naar info@verkoopjeboek.com. Je ontvangt dan binnen 24 uur van ons een reactie op je vraag.

Benieuwd naar wat jouw boeken waard zijn?