Informatie - Tweedehands studieboeken

Studieboeken
verkopen.com
Ga naar de inhoud
Veelgestelde vragen

Waar vind ik het ISBN-nummer van een boek?
Het ISBN-nummer staat op de achterzijde van het boek vermeld (barcode). Het ISBN-nummer dien je in te vullen bij de aanvraag voor een vrijblijvende offerte.

Ik heb het offerte formulier ingevuld, hoe lang duurt het voordat ik een offerte ontvang?
Je hebt een offerte aangevraagd. Je ontvang dan op werkdagen binnen 24- uur een reactie. Heb je een aanvraag gedaan tussen vrijdag 16.00 uur en zondag 24.00 uur dan worden deze aanvragen maandags behandeld.

Ik heb een offerte ontvangen, wat nu?
Je hebt een offerte van ons ontvangen voor je boeken. Als je akkoord gaat met het voorstel dan kun je deze online akkoord geven door deze digitaal te ondertekenen. Je ontvangt dan automatisch een definitieve factuur. De boeken dien je samen met de factuur te verpakken en te versturen.

Ik heb een offerte ontvangen maar niet al mijn boeken staan hierop vermeld, klopt dit?
Dit klopt. De boeken waarvan wij te veel voorraad hebben of geen waarde vertegenwoordigen kunnen wij helaas niet overnemen. De boeken mogen uiteraard worden bijgevoegd wanneer je hier graag vanaf wilt maar vertegenwoordigen geen waarde.

Is het mogelijk om te onderhandelen over het bod?
Het is niet mogelijk om te onderhandelen over de prijs. De prijzen worden zorgvuldig bepaald en hierbij wordt er o.a. rekening gehouden met de druk van het boek, of deze nog bruikbaar zijn in het onderwijs en onze eigen voorraad.

Wanneer ontvang ik mijn geld?
De studieboeken worden direct na ontvangst gecontroleerd. Wanneer alles klopt, wordt de uitbetaling direct overgemaakt. Het bedrag staat daardoor razendsnel op je rekening.

Hoe kan ik mijn boeken het beste verpakken?
Wanneer je boeken verstuurt moet het zo goed mogelijk beschermd zijn tegen stoten of schokken. Gebruik daarom een goede en stevige verpakking. Denk bij voorbeeld aan bubbeltjes enveloppen of een stevige doos wanneer je meerdere boeken ter verkoop aan wilt bieden. Vul de lege ruimte in de doos op met proppen papier (kranten/folders) om zo te voorkomen dat de artikelen beschadigd worden afgeleverd.

Hoeveel kost het versturen van mijn boek(en)?
De boeken kun je gratis naar ons versturen. De standaard verzendkosten worden namelijk door ons vergoedt. De verzendkosten voor een standaard pakket bedragen € 6,50,-. Mocht je één boek willen verkopen dan rekenen wij standaard de kosten van een brievenbuspakketje van € 3,90,-. De verzending kunt je online aanmaken bij PostNL via https://jouw.postnl.nl. De boeken kun je vervolgens verpakken en hierbij dien je onze factuur bij te voegen. Je hoeft vervolgens alleen nog maar het pakketje af te geven op het postkantoor en de bezorger doet de rest! Bewaar altijd je afgiftebewijs (track-and-trace code) zodat je de zending kunt blijven volgen.

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik contact opnemen?
Mocht je een andere vraag hebben dan kun je contact opnemen met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar info@studieboekenverkopen.com. Je ontvangt dan binnen 24 uur van ons een reactie.

Is het mogelijk om telefonisch contact met jullie op te nemen voor vragen?
Nee, onze klantenservice is uitsluitend via de e-mail bereikbaar via info@studieboekenverkopen.com. Je ontvangt binnen 24 uur van ons een reactie op je vragen.

KvK Enschede: 50906720
BTW: NL.8229.82.511.B.01
Disclaimer | Privacyverklaring | © 2019 Studieboekenverkopen.com |
Terug naar de inhoud