Blog Studieboeken Verkopen - Tweedehands studieboeken

Studieboeken
verkopen.com
Ga naar de inhoud

Studieboeken verkopen

Het is zover, je bent klaar met studeren en hebt je welverdiende diploma behaald. Gefeliciteerd! Je hoeft eindelijk niet meer urenlang je studieboeken te bestuderen, maar wat ga je er eigenlijk mee doen? Ons advies is om je studieboeken zo snel mogelijk te verkopen wanneer je ze niet meer gebruikt.

Waar kan ik mijn studieboeken het beste verkopen?

Je oude studieboeken kun je op veel verschillende manieren verkopen. Uiteraard kun je ze zelf aanbieden op diverse platforms via internet, maar dit duurt vaak langer dan je zou willen. De studieboeken die je hebt liggen verouderen vaak naarmate je ze langer hebt liggen. De boekenlijsten veranderen daarnaast elk jaar en voor je het weet zijn jouw boeken verouderd en staan deze niet meer op de boekenlijst. Je studieboek is dan nog lastig te verkopen.

Hoe kan ik studieboeken snel verkopen?

Het is nu mogelijk wanneer je, je studie hebt afgerond of je bent gestopt met je studie je boeken simpel en snel te verkopen. Je kunt namelijk via deze website op een eenvoudige manier een gratis offerte aanvragen voor je oude studieboeken. Je vult op de website de ISBN-nummers in die op de achterzijde van de studieboeken staan vermeld en met één druk op de knop gaan wij voor je aan de slag. De aangeboden studieboeken worden door onze ervaren inkopers bekeken en binnen 24-uur ontvang je een geheel vrijblijvende offerte in je mailbox. Je weet hierdoor vooraf precies wat je zult ontvangen voor je overtollige studieboeken en kunt ze op een makkelijke en snelle manier verkopen. Het voordeel is dat je zo niet het risico loopt dat je studieboeken verouderd raken en daardoor niet meer verkoopbaar zijn.

Ik wil mijn studieboeken verkopen wat moet ik doen?

Je wilt je studieboeken simpel en snel verkopen. Als je akkoord bent met de offerte kun je deze digitaal ondertekenen en je ontvangt een definitieve verkoopbon in je mailbox. De boeken stuur je vervolgens samen met de bon naar ons toe. Jouw studieboeken zullen dan door onze medewerkers worden beoordeeld en wanneer alles klopt zal de uitbetaling direct worden overgemaakt. Je hebt hierdoor het geld een dag nadat je het pakket hebt verstuurd op je rekening staan. Benieuwd wat je boeken waard zijn? Vraag dan snel een gratis offerte aan.


KvK Enschede: 50906720
BTW: NL.8229.82.511.B.01
Disclaimer | Privacyverklaring | © 2019 Studieboekenverkopen.com |
Terug naar de inhoud